Een betrouwbare internetverbinding, tegenwoordig noodzakelijk voor vrijwel elk bedrijf

Het is voor vrijwel elk bedrijf noodzakelijk om een snelle en betrouwbare internetverbinding te hebben. Welke het beste past, hangt af van het doel van uw internetverbinding.

Telefoneren via het net

Hosted Voice, of hosted telefonie, is uw eigen telefooncentrale in de cloud. Misschien bent u in dat kader beter bekend met de term ‘VoIP’ (Voice over IP). Het houdt in dat u kunt telefoneren via internet of een ander datanetwerk. In plaats van data, wordt er dan geluid overgebracht.

Voordelen Hosted Voice

De analoge telefoonlijn is bij Hosted Voice van BCMD verleden tijd, en dat brengt een aantal voordelen met zich mee:

  • Het scheelt in stroomkabels: telefoon en computer zijn via dezelfde kabel aangesloten.
  • U kunt makkelijk thuiswerken en toch via hetzelfde telefoonnummer bereikbaar zijn als op het werk. Het zakelijke nummer wordt gekoppeld aan het IP-adres van de thuiscomputer. Op die manier werken telewerkers ook vanuit huis.
  • Hosted Voice werkt kostenbesparend. U hoeft geen hele telefooncentrale in te richten, maar u geniet wel de voordelen er van. Bij afwezigheid wordt een inkomend telefoontje automatisch doorgeschakeld naar de telefoniste, een collega of voicemail.
  • Hosted Voice werkt zowel op vaste als mobiele toestellen.

Internettoegang

Welke soort internetverbinding u voor uw bedrijf kiest hangt af van wat u voor uw zakelijk internetverkeer nodig heeft. Stuurt u voornamelijk e-mails of wisselt u ook grote en betrouwbare bestanden uit via het internet?

  • Glasvezel en verschillende DSL-verbindingen; de zogenoemde open netwerkverbindingen waarop u thuis ook vaak bent aangesloten. U kunt ze beveiligen met een wachtwoord.
  • IP-VPN (Virtual Private Network); een gesloten netwerk waarop u veilig data uitwisselt, waar u ook aan het werk bent. Ideaal voor bedrijven met meerdere vestigingen die binnen één netwerk werken. IP-VPN is volledig afgesloten van de open netwerkverbindingen en biedt daardoor maximale veiligheid.
Hosted Voice, of hosted telefonie, is uw eigen telefooncentrale in de cloud.
internettoegang
Meer informatie of een offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over BCMD Connected Solutions, een prijsopgaaf op maat of direct bestellen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier
of bel ons op: 085 – 489 16 00.