BCMD ondersteunt en begeleidt u bij het beveiligen en monitoren van uw data.

Steeds vaker horen we over gegevens die in de openbaarheid komen doordat het schort aan beveiliging.

De continue groei van het internet zorgt ook voor de toename van beveiligingsproblemen. Steeds vaker horen we over gegevens die in de openbaarheid komen doordat het schort aan beveiliging. Vaak zien mensen het belang van goede beveiliging pas in als het mis is gegaan. Kent u de risico’s voor uw bedrijf als het gaat om cybercrime?

  • Neemt u preventieve maatregelen om uw applicaties te beveiligen?
  • Hanteert u beveiligingsrichtlijnen en kent u de risico’s?
  • Worden uw applicaties 24/7 in de gaten gehouden en/of periodiek gecontroleerd?
  • Heeft u een plan in het geval van een rampscenario, zoals dataverlies door een hack?

Is het antwoord op de vragen ja, dan bent u goed bezig! Is het antwoord meestal nee, dan wordt het tijd om actie te ondernemen om digitale inbrekers buiten de deur te houden.

Wij werken sinds jaar en dag samen met Panda Security en de proactieve beveiligingssoftware als basis voor al onze omgevingen. Neem nu contact op en laat u overtuigen middels een 30 dagen gratis proeflicentie.
Door middel van duidelijke rapportage ziet u gelijk wat het voor uw organisatie betekend.

Beveiliging door BCMD

BCMD ondersteunt en begeleidt u bij het beveiligen en monitoren van uw informatie, websites en netwerken. We voeren hackertests en audits van uw broncode uit, we monitoren op inbraak en bieden ondersteuning bij incidenten.

Computer security
Meer informatie of een offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van BCMD Secure Solutions, een prijsopgave op maat of wilt u direct bestellen? Neem dan contact met ons op via sales@bcmd.nl, bel ons op: 085 – 489 16 00 of vul het contactformulier in.