Met BCMD Managed WiFi heeft u geen omkijken naar het beheer en onderhoud van uw (draadloze) netwerk

EFFICIËNT SAMENWERKEN, OVERAL OP KANTOOR

Het nieuwe werken zorgt voor een groeiende behoefte aan connectiviteit en flexibiliteit. Ook het aantal devices op het netwerk neemt toe. BCMD Managed WiFi maakt het mogelijk om altijd en overal op kantoor efficiënt samen te werken.

Of medewerkers nu individueel op een rustige plek willen werken, een presentatie geven in de boardroom of samenwerken met bezoekers in de kantine. Onze specialisten zorgen dat zij altijd en overal een perfecte en stabiele WiFi verbinding hebben. Zo werk je met BCMD Managed WiFi overal op kantoor waar je maar wilt.

Waarom Managed WiFI?

Vaste werkplekken worden steeds vaker afgewisseld met flexplekken en de afgelopen jaren is het gebruik van mobiele devices flink toegenomen. Ook uw bezoekers hebben een groeiende behoefte aan veilige connectiviteit. Het wordt dan ook steeds belangrijker dat er overal op uw bedrijfslocatie een goede verbinding is en dat datastromen met de juiste prioriteiten worden doorgegeven. BCMD Managed WiFi biedt hiervoor de oplossing.

ZORGELOOS BEHEER & ONDERHOUD

Met BCMD Managed WiFi heeft u geen omkijken naar het beheer en onderhoud van uw (draadloze) netwerk. Het netwerk wordt door onze servicedesk gemonitord, aanpassingen worden op afstand doorgevoerd, software up-to-date gehouden en eventuele problemen worden snel verholpen.

Maatwerk voor uw locatie

Om uw organisatie te voorzien van het beste (draadloze) netwerk wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige hardware. Iedere situatie op een bedrijfslocatie is weer anders. Meten is weten. Daarom komen we altijd op locatie om een site survey uit te voeren waarna onze specialisten u graag adviseren over de beste oplossing voor uw locatie. We bepalen daarmee hoeveel toegangspunten (access points) u in uw werkomgeving nodig heeft voor een stabiele WiFi verbinding. Ook bepalen we via de site survey welke plaatsen het beste zijn voor de access points.

BCMD Quest wifi solutions
Meer informatie

Wilt u meer informatie over de voordelen van een Managed Wifi voor uw organisatie, een prijsopgave op maat of wilt u direct bestellen? Neem dan contact met ons op via sales@bcmd.nl, bel ons op: 085 – 489 16 00 of vul het contactformulier in.