Time to Change! Stap over van ISDN naar VoIP

Stap over van ISDN naar VoIP en zorg voor nog betere klantervaringen en tevreden klanten!

Let op: ISDN stopt!

Per 1 september a.s. stopt KPN met enkelvoudige en meervoudige ISDN aansluitingen voor telefonie. Voor bedrijven die deze in de jaren “90 geïntroduceerde telefoonverbinding nog gebruiken zal verandering noodzakelijk zijn, maar het goede nieuws is dat er zowel kostenbesparingen als toekomstbestendige alternatieven mogelijk zijn. Laat u hier informeren voor een probleemloze overstap die bij u past.

Heb ik ISDN?

Om daar zeker van te zijn, kijk op de factuur van uw provider. En noteer ter voorbereiding alvast de telefoniekosten die u de afgelopen jaren gemaakt heeft.

Welke alternatieven zijn er?

Om u ook na 1 september te laten bellen zijn er meerdere alternatieven, natuurlijk afhankelijk van uw huidige situatie. Een alternatief kan zijn om de bestaande toestellen te hergebruiken en de telefooncentrale door middel van een kaart te upgraden. Het bestaande ISDN signaal wordt daarmee geconverteerd naar een VoIP signaal. Maar het tweede alternatief is een moderner alternatief, namelijk Cloud telefonie, ook wel hosted VoIP genoemd.

De voordelen van hosted VoIP

Het stoppen van ISDN zal voor veel bedrijven de reden zijn om geen fysieke telefooncentrale met het daarbij behorende beheer te hebben. Net zoals dat veel bedrijven al werken in de Cloud, met bijvoorbeeld Microsoft Office 365, kan dat ook voor de telefonie gelden en krijgt u onder andere te maken met de volgende voordelen:

  • Geen dure investering te doen in fysieke telefooncentrales.
  • Minder beheer
  • Altijd up-to-date software.
  • Overzichtelijke kosten.
  • Makkelijk op- en afschalen als er meer of minder werknemers komen.
Hosted Voice, of hosted telefonie, is uw eigen telefooncentrale in de cloud.
Meer informatie of een offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over BCMD Connected Solutions, een prijsopgaaf op maat of direct bestellen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier
of bel ons op: 085 – 489 16 00.