Altijd hulp, ook zonder abonnement!

Heeft uw systeem een probleem, dan zijn we die vaak al aan het verhelpen voordat u het doorheeft.

Voor uw bedrijf is het belangrijk dat uw IT-apparaten doen wat ze moeten doen. Een goed beheer van uw systeem en netwerk is daarvoor essentieel. U kunt gewoon doorwerken, zonder vertraging op te lopen door een haperend systeem.

Beheerabonnement

BCMD is preventief in te huren. Per maand of kwartaal komen we dan een dagdeel op locatie om het volledige netwerk te controleren op virussen, schijfruimte en beveiliging. Ook bekijken we of de back-ups goed gemaakt worden en houden we andere belangrijke onderdelen onder de loep. Eventuele wensen van gebruikers voeren we op die momenten ook uit.

Extra service

Een bijkomend voordeel van een beheerabonnement is dat wij vanaf onze werkplek uw systeem in de gaten houden. Heeft uw systeem een probleem, dan zijn we die vaak al aan het verhelpen voordat u het doorheeft.

Online support

Heeft u een abonnement, dan kan u BCMD u ook op afstand helpen. Als u op de homepage op de knop Support klikt nemen we –op een veilige manier- uw scherm over. We kunnen dan direct uw probleem oplossen. Lukt het niet op deze manier, dan kijken we uiteraard naar andere mogelijkheden.

Altijd hulp, ook zonder abonnement!

BCMD helpt u altijd als uw systeem niet naar behoren werkt. Ook zonder abonnement. Bel met 085 – 489 16 00 als u een IT-probleem heeft.

Online support
Meer informatie

Wilt u meer informatie over de voordelen van een beheerabonnement voor uw organisatie, een prijsopgave op maat of wilt u direct bestellen? Neem dan contact met ons op via sales@bcmd.nl, bel ons op: 085 – 489 16 00 of vul het contactformulier in.