Cloud Computing is veilig en betrouwbaar en het scheelt u veel ruimte, zowel digitaal als fysiek.

Wie aan Cloud Computing doet, werkt met computerprogramma’s zonder deze op zijn computer te hebben staan, en kan data ‘in de cloud’ opslaan.

De server waarop uw computerprogramma’s draaien en waarop u uw bestanden opslaat hoeft niet per se van u te zijn of zelfs in uw bedrijf aanwezig te zijn. BCMD beheert verschillende virtuele en fysieke servers in datacentra. U kunt daarvan een gedeelte ‘huren’ en zo via een draadloos netwerk ‘in de cloud’ gaan werken, oftewel aan Cloud Computing doen. Cloud Computing is veilig en betrouwbaar en het scheelt u veel ruimte, zowel digitaal als fysiek.

Wat is Cloud Computing?

Wie aan Cloud Computing doet, werkt met computerprogramma’s zonder deze op zijn computer te hebben staan, en kan data ‘in de cloud’ opslaan. Ze staan dan niet op een computer, maar op een server die via elke computer, tablet of smartphone met een internetverbinding te bereiken is. Met Cloud Computing krijgt de gebruiker toegang tot een beveiligd gedeelte van die server.

Hosted Office

Vanaf elke werkplek toegang tot de bestanden die u nodig heeft, op kantoor, onderweg of thuis Lees meer over BCMD Hosted Office.

Office 365

Vanaf elke werkplek toegang tot de bestanden die u nodig heeft, op kantoor, onderweg of thuis Lees meer over BCMD Office 365.