Belangrijk: Kijk vóór de vakantie in de meterkast

Het is ons opgevallen dat lang niet iedere ondernemer ermee bezig is, terwijl het uiterst belangrijk is. En dat komt omdat het meestal verborgen zit achter de deur van de meterkast. Je hebt het simpelweg niet in de gaten en daarom leeft het niet. Als je het vergeet dan heb je mogelijk een groot probleem; er waren in mei 2019 nog meer dan 100.000 ISDN aansluitingen in Nederland en KPN stopt met ISDN. Per 21 september a.s! Dus na de vakantie kun je plotseling niet meer telefonisch bereikbaar zijn. Ga maar snel even kijken.

Hoe je herkent of je bij de >100.000 ISDN aansluitingen behoort?

Om het je makkelijk te maken hebben we er een foto van gemaakt. Links de KPN Quotrovox telefooncentrale die specifiek is voor ISDN. Rechts de NT-1 kast die benodigd is voor het ontvangen van ISDN. Zie je ze zitten? Zo ja, neem per direct contact op! Dan kunnen we samen in gesprek gaan over moderne en veel betere alternatieven.

Stel dat je helemaal niets kunt vinden of twijfel hebt, dan geven we de tip om in ieder geval even op je KPN factuur te kijken. Daar staat het sowieso op.

Het VoIP alternatief levert veel op

Het goede nieuws is dat het VoIP alternatief, Voice (bellen) over IP je aanzienlijke besparingen gaat geven. De dure ISDN telefoonkosten vervallen immers en je bent ook niet perse afhankelijk van KPN als je op zoek gaat naar een alternatief. Doordat bellen in een Cloud omgeving gebeurt kan je makkelijk op- en afschalen. Doordat alles IP geworden is kan je veel eenvoudiger vaste en mobiele toestellen met elkaar integreren. Als de hoofdlijn, de receptie, niet opneemt gaat het bericht automatisch naar een vooraf ingestelde smartphone. En, niet geheel onbelangrijk valt telefonie nu ook eenvoudig te integreren met CRM systemen. Iemand belt en op basis van zijn of haar telefoonnummer zie je gelijk alle gemaakte afspraken of gespreksverslagen. Voice over IP betekent dus vooral ook beter klantcontact!

Hulp nodig bij overstappen?

Heb je het witte of zwarte kastje herkent? Dan helpen we je graag met een goed advies. We kennen de telefoniemarkt al jarenlang, zijn niet specifiek gebonden aan een leverancier en kunnen de implementatie van A tot Z voor je uitvoeren.

Voorkom dat het praten met klanten na je vakantie gaat stoppen. Want, in januari van dit jaar schreven we daar al eerder over, omdat we je graag blijvend willen informeren. Lees hier de aanvullende informatie.