skip to Main Content
“Goedemorgen, U Spreekt Met Microsoft Teams…”

“Goedemorgen, u spreekt met Microsoft Teams…”

“Watson, kom onmiddellijk. Ik heb je nodig.” Het waren de eerste twee korte zinnen die op 10 maart 1876 door Graham Bell, de uitvinder van de telefoon, gesproken werden. Sindsdien is er veel gebeurd. Medewerkers ontvingen vaste- en mobiele telefoonnummers, de belkosten namen toe, maar is dat nog wel nodig? Een volgende stap in telefonie: Microsoft 365 Business Voice

Weg met verouderde telefooncentrales!

Microsoft 365 Business Voice biedt en end-to-end telefoonsysteem in de Cloud en in zowel geschikt voor kleine als middelgrote organisaties. Het maakt van het veel gebruikte Microsoft Teams een krachtig, goedkoop en flexibel telefoonsysteem. Als iedereen het zou gebruiken zouden smartphone leveranciers zelfs de telefoonbutton van hun apparaten kunnen halen. Je belt namelijk gewoon met collega’s en klanten via Microsoft Teams, zonder dat je de telefoonnummers hoeft in te toetsen of te onthouden.

De voordelen van Microsoft 365 Business Voice

  • Het vervangt dure in-house telefoniesystemen die vaak complex zijn om te beheren.
  • Je kunt collega’s hun eigen telefoonnummers geven, zodat ze rechtstreeks via Microsoft Teams kunnen bellen.
  • Alle zakelijke telefonie komt op één centraal punt bij elkaar.
  • Je maakt van elke laptop, pc of Mac een mobiel apparaat waarmee zakelijk gebeld kan worden.
  • Zolang je een Microsoft Teams app hebt kun je overal goedkoop bellen en gebeld worden alsof het een fysieke telefoon op kantoor is.
  • Omdat het hier om ‘bellen in de Cloud’ gaat zijn er ook digitale routeringen te regelen naar andere collega’s, bijvoorbeeld om waarnemingen te doen tijdens de vakantieperiode.
  • Voiceberichten zijn zelfs te converteren naar tekst. Dat is handig omdat collega’s dan ook beter weten wat er met klanten is afgesproken.

Voor wie is Microsoft 365 Business Voice interessant?

Zakelijk bellen in de Cloud is geschikt voor elk bedrijf wat kosten wil besparen op de telefonie. Microsoft 365 Business Voice kan aan elk bestaand Microsoft 365 abonnement gekoppeld worden. We zorgen ervoor dat u voor elke werknemer een licentie krijgt om dit mogelijk te maken. Bestaande telefoonnummers kunnen worden meegenomen of naar wens worden aangepast. Natuurlijk helpen wij met het overbrengen van de telefoonnummers in de Microsoft Teams omgeving. “Headphone op, ‘oproepen’ aanklikken en bellen maar!”

Maak gebruik van een krachtig Microsoft 365 platform

Omdat Microsoft 365 een volwaardig Cloud platform is kun je natuurlijk ook contactpersonen in Outlook selecteren en hen rechtstreeks bellen. Ben je zelf niet in staan om de telefoon op te nemen dan zijn inkomende berichten eenvoudig naar elke wenselijke plek te routeren. Je ontvangt het voicemailbericht dan bijvoorbeeld in je email inbox.

Interesse?

Bellen mag en als wij je niet gelijk te woord kunnen staan, dan bellen wij zo snel als mogelijk terug omdat jouw bericht altijd digitaal door ons wordt opgeslagen.

BCMD – Omdat er altijd een volgende stap te maken valt