skip to Main Content

Stop met die huis-, tuin- en keukenoplossing

In de huidige maatschappij speelt het continu online zijn een belangrijke rol. Wifi is niet meer weg te denken. Ook in steeds meer bedrijven worden steeds meer apparaten op het Wifi-netwerk aangesloten. Bovendien nemen medewerkers steeds vaker hun eigen apparaat mee of werken zij thuis. Het gevolg hiervan is dat bedrijven in staat moeten zijn een snelle, veilige verbinding te leveren. Wifi-beheer vanuit de cloud biedt hierin uitkomst.

De huis-, tuin- en keukenoplossing

Veel bedrijven kampen met een gebrekkige Wifi-oplossing. Op een huis- tuin- en keukenmanier komt deze tot stand. De router volstaat 9 van de 10 keer niet voor snel en veilig internet voor het hele bedrijf. De oplossing? Wifi vanuit de cloud.

Beheer vanuit de cloud

Veiligheid staat natuurlijk altijd voorop. Zeker als men vanuit huis of op eigen apparatuur werkt. Gebruik daarom altijd gedegen apparatuur van een gedegen bedrijf. Ga voor cloud based accespoints, die contact maken met een controller. Het beheer vanuit de cloud zorgt ervoor dat routers en accesspoints snel geïnstalleerd zijn, eenvoudig te beheren en bovenal veilig te gebruiken.

Betaalbaar

Wifi-controllers stonden voorheen fysiek op de zaak. Er moest geïnvesteerd worden in dure apparatuur en onderhoudskosten. Dat is gelukkig niet meer van deze tijd. De controllers worden vanuit de cloud aangeboden. Het enige wat stuk kan gaan, is je accespoint en daarvan heb jij er in je werkomgeving gelukkig meerdere staan. Zo heb jij dus altijd kwalitatief hoogstaande en veilige Wifi. Op ieder moment.