skip to Main Content
BCMD-waarom-moeilijk-doen

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Een illegaal abonnement op Office; probeerde jij het al eens? Dan ben je niet de enige. Nog steeds kiezen (te) veel particulieren, maar ook bedrijven, voor gekopieerde software. Zonde, en ook een klein beetje dom, want vele voordelen loop je mis en de kans op virussen is groot.

Werken waar en wanneer jij dat wilt

Office 365 koop je niet, maar huur je, voor ongeveer eenzelfde bedrag als Netflix. Het pakket installeer je eenvoudig op maar liefst vijf pc’s, tablets of Macs. Daarbovenop krijg je een serie extra’s. Je profiteert van een online cloudopslag voor al je data en altijd de nieuwste versies van Outlook, Word, Excel en Powerpoint. Office 365 biedt jou de kans om te werken wanneer en waar ook ter wereld jij dat wilt.

Risico’s van het (illegale) vak

Veel particulieren én bedrijven besparen deze enkele euro’s per maand en downloaden een illegale versie van Office. Zij krijgen nooit de juiste ondersteuning, lopen risico’s op virussen en missen alle voordelen die het Officepakket biedt. Zonde!

Voordelen van een paar euro per maand

Al voor een paar euro per maand profiteer je van veel extra’s. Naast het Officepakket ontvang je onder meer ook de online opslag van OneDrive en een eigen e-mail account. Daarbij werk je altijd veilig in de cloud, volgens de allernieuwste versie van Office 365. En vraag je het pakket aan bij de juiste partij, dan ontvang je ook de juiste ondersteuning. Dus ja; je kunt kiezen voor een besparing van dat tientje per maand, maar doe je daar echt je voordeel mee? Wij denken van niet. Wat denk jij?