skip to Main Content

Het doek valt voor de ISDN verbinding

Ben jij nog een trouw gebruiker van de ISDN verbinding? Of nieuwsgierig naar de voordelen van de VoIP-verbinding? Lees dan snel verder, want het einde voor de ISDN verbinding is nu echt nabij. In september 2019 valt het doek. Jammer? Welnee, de VoIp-verbinding is kwalitatief beter én voordeliger voor jouw portemonnee.

ISDN is passé

Lekker samen bellen met een ISDN verbinding? Dat is toch niet meer van deze tijd? Dat dachten de Nederlandse telefonieproviders ook. Met het steeds beter en stabieler worden van de internetverbinding, valt het doek voor de ISDN verbinding. Eind 2018 moeten gebruikers op zoek naar iets nieuws. Het antwoord? VoIp.

Toekomstvast bellen

De vooruitgang in telefonie nam de afgelopen jaren een vogelvlucht. Van ISDN naar vast bellen over internet (VoIP). Uit recent onderzoek blijkt dat zakelijke VoIP-telefonie de komende jaren met gemiddeld 30 procent per jaar groeit. Nu bijna iedereen de beschikking heeft over een krachtige internet verbinding, is de keuze voor VoIP dan ook vaak logisch. Zeker voor bedrijven, want de voordelen stapelen zich op.

De voordelen

Met VoIP is geen extra bekabeling nodig voor belverkeer. Waar je voorheen een centrale op kantoor had staan, bevindt zich die nu in de cloud. Je verbinding verloopt snel en betrouwbaar via het internet. Daarnaast kun je met VoIP eenvoudig op- en afschalen en profiteer je van goedkope gespreks- en abonnementskosten. Wat je uiteindelijk bespaart? Gemiddeld zo’n 40 procent per jaar. Wacht jij nog tot eind 2018? Nee toch?