Het grote geheim van Managed Services

Over het hoe en waarom van Managed Services

Netflix, Spotify of Blendle zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, maar ook zakelijk gezien maken Managed Services een grote opmars. Als ondernemer wil je immers niet nadenken over de juiste configuratie van servers, switches of firewalls. Ook het installeren, beheren of updaten van software laat je liever aan anderen over. Het enige dat je wilt is efficiënt en veilig werken.

Sneller groeien in de cloud

Daarom kiezen steeds meer organisaties ervoor hun ICT omgeving incl. alle hard- en software uit te besteden aan een externe specialist. Op deze manier kunnen ze weer helemaal op hun core business gaan richten. Met Managed Services van Microsoft gaan we nog een stap verder. Niet alleen je infrastructuur, maar je complete business kun je in de cloud opbouwen. Door de flexibiliteit die dit biedt, kun je sneller opschakelen, bijsturen en inspelen op veranderingen. Een betere garantie op succes is er niet!

Veilig en vertrouwd

We zijn steeds meer afhankelijk van ICT, maar het blijft complexe materie. De techniek verandert voordurend en je moet steeds up to date te blijven. Een betrouwbare, stabiele omgeving is voorwaarde om de dienstverlening te kunnen bieden waar je voor staat. Daarom moet je erop kunnen vertrouwen dat de ICT in goede handen is. Bij Microsoft zit dat natuurlijk wel goed, maar er is meer.

De meerwaarde van het Azure Platform

Wat voor bedrijf je ook hebt, het Azure platform van Microsoft biedt altijd een geïntegreerde oplossing om efficiënter en beter te kunnen werken. Of het nu gaat om het creëeren van een unieke klantervaring, het optimaliseren van de logistieke processen of de financiële administratie. Op basis van Managed Services van Microsoft kunnen we een oplossing voor je bedrijf inrichten waarmee je niet alleen op de korte termijn bent geholpen, maar die ook in de toekomst meegroeit.

Meer weten?

Heb je interesse in de mogelijkheden van Managed Services? Wij denken graag met je mee! Neem gerust contact met ons op zodat we een afspraak kunnen maken om de mogelijkheden te bespreken.