skip to Main Content
Stijlvol Voor Binnen, Modern Naar Buiten

Stijlvol voor binnen, modern naar buiten

Op onze website kun je onder andere het volgende teruglezen; BCMD staat voor persoonlijk contact en directe lijnen. Maar wat betekent dat dan precies? Wie dat het beste kunnen verwoorden zijn onze klanten. Daarom vroegen wij het aan Michel Troost, partner van Kasstoor. Hij runt, samen met zijn collega’s, een stijlvol en gerenommeerd interieurbedrijf en wilde graag op een modernere manier naar buiten treden.

Over Kasstoor

De mooiste design merken voor jouw interieur vind je bij Kasstoor. Van Flos lampen tot Vitra koffietafels, van Classicon kapstokken tot Edra sofa’s, Kasstoor heeft alles in huis om jouw huis een stijlvol thuis te maken. Al meer dan 100 jaar geleden werd met woninginrichting begonnen aan de Rozengracht in Amsterdam, maar inmiddels zijn zij verhuisd naar een moderne en goed bereikbare locatie in IJburg. Op meer dan 2000 m2 ontvangen zij klanten, architecten en interieurstylisten in een prachtige moderne omgeving. Parkeren is er geen probleem.

De uitdaging

Michel Troost is sinds mei 2019 partner. Hij omschrijft dat Kasstoor zich bezighoudt met “Sophisticated Amsterdam Living”, maar zo modern en geavanceerd zag zijn ICT omgeving er niet uit. Er werd nog gebruik gemaakt van een lokale fileserver, ISDN telefonie, verouderde hardware en de internetverbinding werd gedeeld met overige bedrijven in het pand. Omdat zij razendsnel in de showroom klanten willen bedienen zijn digitale middelen van groot belang om snel de juiste informatie te geven en bestellingen te plaatsen. “Als we woninginrichting op hoog niveau verkopen, dan moeten de details ook kloppen”, zijn Michel’s letterlijke woorden. Stijlvol voor binnen, maar ook met een moderne klantcommunicatie naar buiten. Doordat KPN stopte met ISDN verbindingen en Microsoft de Windows versie niet meer ondersteunde was Michel blij dat hij tijdens het voetballen van zijn zoon in contact kwam met een andere vader; Bram Aupers, eigenaar van BCMD.

Modern naar buiten

Vertrouwen betekent alles voor Michel. Alles rondom hardware, software en verbindingen wilde hij uit handen geven. Vanuit BCMD werd Kasstoor geholpen door Microsoft 365 Business te implementeren, waardoor er plaats onafhankelijk zowel in de showroom, thuis of onderweg gewerkt kan worden. Voor een extra moderne uitstraling werden razendsnelle Microsoft Surface laptops geleverd die Michel “Design à la Apple” noemt, omdat het eruit ziet als een iPad met toetsenbord. Kasstoor werd tevens voorzien van een eigen supersnelle glasvezelverbinding en de verouderde ISDN centrale werd omgezet naar een moderne VoIP oplossing met DECT toestellen van Siemens Gigaset. Deze toestellen passen, net als de Surface laptops, bij de industriële en moderne uitstraling van Kasstoor.

“Al mijn collega’s kennen Bram, hij is onderdeel van het team en ik heb hem zelfs mee zien helpen om iets in de showroom te verplaatsen. Hij is er letterlijk altijd op het moment dat je hem nodig hebt en hij ondersteunt elke gebruiker als er vragen zijn”

Resultaten

  • Overal toegang tot het assortiment en prijslijsten van de vele interieur leveranciers.
  • Een moderne uitstraling naar klanten, want het advies kan zelfs gegeven worden op de bank, de eetkamertafel of fauteuil die de klant kiest. (De verbinding en Surface laptop werkt immers overal)
  • IT kosten die overzichtelijk en efficiënt zijn naar gebruik.
  • Een betere en snellere onderlinge samenwerking.
  • Volledige ontzorging, grote betrokkenheid en vertrouwen leidt tot tijdsbesparing.
  • Een moderne werkomgeving geleverd binnen slechts enkele weken.

Dankwoord

Namens BCMD willen we Michel Troost van Kasstoor hartelijk bedanken voor het delen van zijn verhaal. Ben je zelf op zoek naar high-end luxe Italiaanse merken of meer betaalbaar Scandinavisch design, kom dan ook naar IJburg en laat je verrassen!

BCMD | Persoonlijk contact, directe lijnen