Jouw IT-partner: jouw klankbord

Veel organisaties vragen zich af hoe zij IT optimaal kunnen laten bijdragen aan de productiviteit en de innovatie van de organisatie. Wij hebben het antwoord. Een tipje van de sluier? Het zit hem in expertise, vertrouwen en actief meedenken.

Schoenmaker blijf bij je leest

Een goede vaste IT-partner neemt IT-zorgen bij jou uit handen. (Te) vaak komen wij bij bedrijven over de vloer die zelf ‘knutselden’ aan hun IT. Netwerken werden aan elkaar gekoppeld en een mappenstructuur bedacht. Onveilig en onbetrouwbaar. Wij stellen: schoenmaker blijf bij je leest. Wij ondersteunen bedrijven in IT zodat zij zich volop kunnen focussen op datgene waar zij goed in zijn in plaats van op randzaken zoals IT, waar wij weer goed in zijn.

Bouwen op vertrouwen

Wanneer je jouw bedrijfsdata uit handen geeft, moet je kunnen bouwen op vertrouwen. Ga na hoe jouw IT-partner met veiligheid omgaat. Is deze bijvoorbeeld gecertificeerd en ook echt zo gespecialiseerd als hij of zij zelf zegt?

Persoonlijk klankbord

De laatste sterke eigenschap van een IT-partner zit hem volgens mij in kennisdeling. Technologieën die voor mij als vanzelfsprekend zijn, zijn dit voor anderen niet. Veel ondernemers zijn nou eenmaal met hele andere dingen bezig. Hen wil ik een stap verder helpen. Waarom? Omdat het tijd is dat de wereld kennis maakt met de mogelijkheden van IT. Want echt, het kan goedkoper en flexibeler. Hoe? Daarover vertel ik je graag meer.

Neem gerust vrijblijvend contact op!