skip to Main Content
BCMD-new-jaar-nieuwe-start_2

Nieuw jaar: nieuwe start!

We mogen weer aan de slag! Weer naar school en aan het werk. Heb jij er zin in? Ik wel, zeker met dit nieuwtje van Microsoft: de Surface Go, een eersteklas laptop met de veelzijdigheid van een tablet, allemaal met een langwerkende batterij. Dit nieuwe jaar goed beslagen ten ijs komen? Ik deel mijn hardware- en softwaretips met jou!

Ik ben om!

Een nieuw jaar: een nieuwe start! Wil je studeren of werken waar en wanneer jij maar wilt? Dat kan met de Surface Go. Deze laptop is lichter dan ooit en biedt je mobiele productiviteit, met een batterijlevensduur voor de hele dag. Excuses voor mijn enthousiasme, maar ik ben om!

Goed van buiten, goed van binnen

Natuurlijk is goede hardware ontzettend belangrijk en ook erg leuk, maar goede software, daar maak ik me pas écht hard voor. Zelf zweer ik bij Office 365. Office 365 koop je niet, maar huur je, al voor een tientje per maand. Het pakket installeer je eenvoudig op maar liefst vijf pc’s, tablets of Macs. Daarbovenop krijg je een serie extra’s. Je profiteert van een online cloudopslag voor al je data en altijd de nieuwste versies van Outlook, Word, Excel en Powerpoint.

Service en advies

Wil jij het nieuwe jaar goed van start met goede hardware én software, laat je dan persoonlijk adviseren en servicen door een gedegen Microsoft Surface partner. Zo kan jouw jaar niet meer stuk!

Wil jij advies over jouw hardware en software? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor jou klaar!