‘To-do’ bericht voor Windows 7 gebruikers: Upgraden!

Ben je Windows 7 gebruiker? Wacht dan niet tot 14 januari 2020 want dan beëindigt Microsoft de technische ondersteuning. Dat betekent niet dat je laptop of PC niet meer werkt, maar wel dat je op 15 januari een grotere kans loopt op virussen en andere beveiligingsrisico’s. Wat te doen?

Nieuwe hardware en nieuwe software

Microsoft adviseert aan Windows 7 gebruikers om over te stappen naar een nieuw apparaat met Windows 10. Daar zijn twee belangrijke redenen voor: Allereerst zijn de huidige modellen vele malen sneller en krachtiger en werken alle veiligheidsvoorzieningen van Windows 10 beter dan op je oude systeem. De tweede reden is dat de hardware investeringen tegenwoordig vele malen lager uitvallen dan jaren geleden. Daarom is het nu het moment om je goed te laten informeren.

5 Windows 10 voordelen ten opzichte van Windows 7

  • Design en gebruikersgemak: Gebruikers van Windows 10 waarderen in de praktijk de Apple-achtige, goed uitziende pictogrammen.
  • Notificatieveld: Rechts onderaan het scherm kan je het zogenaamde ‘notificatie veld’ openen. Heel handig, omdat daar alle systeemberichten, App meldingen en bijvoorbeeld waarschuwingen over updates op één centrale plek samenkomen.
  • Razendsnel opstarten van applicaties: Programma’s en apps reageren tot wel 60% sneller. Dat maakt het werken tussen verschillende programma’s extra eenvoudig en plezierig.
  • Betere beveiliging: Met Windows 7 kon je alleen inloggen met een wachtwoord, Windows 10 geeft ook de mogelijkheid om met een pincode in te loggen. Ook is er standaard Windows Defender ingebouwd om bescherming te geven tegen aanvallen van buitenaf.
  • Efficiënt App gebruik: Overal waar je Windows 10 geïnstalleerd hebt, op PC, Laptop, smartphone of tablet kan je gebruikmaken van handige snel toegankelijke apps. Met Windows Virtual desktop, wat onder Windows 10 werkt, kan je zelfs Apple Mac gebruikers op een gelijke manier laten werken.

Neem vandaag nog contact op, we helpen je graag

Afhankelijk van het huidige type PC of laptop met Windows 7 zal er wel of niet een upgrade mogelijk zijn naar Windows 10. We helpen je desgewenst bij het installeren van de volledige nieuwe versie en vertellen je nog meer voordelen. Daarnaast is het ‘upgrade-moment’ natuurlijk ook de uitgelezen kans om je eens nader te laten informeren over het Cloud gemak van Microsoft 365. Dit is Microsoft Office 365 + Windows 10 Pro en de Enterprise Mobility Suite. Zodat de hele organisatie op een plezierige en veilige manier overal en altijd kan werken.

Klik hier voor als we je verder kunnen helpen of bel ons op: +31 (0) 85 489 1600